top of page

Lue - WELCOME TO YOUR WORLD: How The Built Environment Shapes Our Lives


Tervetuloa mukaan!

Keskustelemme kirjasta 9.11.2017 kello 18

Paikka: Ohrana, Korkeavuorenkatu 27!

Sarah Williams-Goldhagen on kirjoittanut

e r i t t ä i n mielenkiintoisen kirjan, jossa hän tuo esille miten tuore neurologinen ja kognitiivinen tutkimus avartaa käsitystämme siitä, miten syvällisesti rakennettu ympäristö vaikuttaa meihin. Arkkitehtien ratkaisut vaikuttavat suoraan ihmisten tunnetiloihin, suorituskykyyn, terveyteen, muistoihin.. Voimme arkkitehteinä perustella panostamista arkkitehtuurin laatuun muullakin kuin "että tulis hienompi". Voimme sanoa että työntekijänne tutkitusti suoriutuvat tehtävistään 15% nopeammin tässä tilassa ja ovat sairaslomalla 10% vähemmän aikaa; meillä on mitattavia arvoja, joilla argumentoida paremman rakennetun ympäristön puolesta.. ehkä?

Kirjaa myy esim Amazon

Lisää aiheesta:

https://www.citylab.com/design/2017/07/this-is-your-brain-on-architecture/531810/

http://sarahwilliamsgoldhagen.com

Muita
Arkisto
Täältä
bottom of page