top of page

Luento Painovoimaisesta ja hybridi-ilmanvaihdosta!

Tulkaa kuuntelemaan tai tsekatkaa striimaus / videolinkki TORKKEL ANDERSSONIN luento TORSTAINA 13.9.2018 klo 16 Tieteiden talolla:

Voisimme olla avoimempia rakennusten itsensä sisältämään viisauteen. Voiko rakennus itsessään olla ilmastointijärjestelmä, lämpö- ja jäähdytysenergian varaaja sekä rakenteellinen järjestelmä, sen sijaan että nämä teknologiat sovitetaan siihen arkkitehtuurin jälkeen?

Torkel Andersson kertoo luennossaan -“PAINOVOIMAINEN ja HYBRIDI ILMANVAIHTO TÄNÄÄN” miten me voimme käyttää painovoimaisen ilmanvaihdon periaatteiden sisältämää viisautta nykyaikaisessa kontekstissa, tuottaen sisäilmastoja, jotka ovat terveellisiä, kestäviä, hiljaisia ja energiatehokkaita.

Torkel Andersson on ruotsalainen LVI-suunnittelija, joka on pitkän uransa aikana erikoistunut painovoimaiseen ja hybridi ilmanvaihtoon. Hän on toteuttanut ensimmäiset painovoimaiset kouluhankkeet jo 1990-luvulla ja kirjoittanut useita artikkeleita aiheesta.

Luennon alustaa arkkitehti Kimmo Lylykangas, joka samalla esittelee uuden painovoimaista ilmanvaihtoa koskevan suunnitteluohjeen.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, asiantuntijoille ja suurelle yleisölle. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden järjestäjänä toimii Rakennusperintö-SAFA ja se on osa Helsinki Design Week -ohjelmaa.

Videolinkki: https://www.youtube.com/watch?v=6fSezPR7-R4Se on ajastettu nyt alustavasti klo 16 - 19.30.

Muita
Arkisto
Täältä
bottom of page