top of page

Kuusijärven palvelurakennukset

Olemme yhdessä Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Tallin kanssa loihtineet suunnitelmia Vantaan Kuusijärven rannalle, täydentäen alueen ulkoilumahdollisuuksia uusilla rakennuksilla. Projekti kattaa kahden savusaunan sekä puku- ja pesuhuonerakennuksen suunnittelun, jotka sijoittuvat rinteeseen aivan Kuusijärven rantaan. Lisäksi suunnitelmassa huomioidaan infokatos, yleisö-wc, vuokravälineitä tarjoava rakennus yrittäjille sekä huoltorakennus.

Kestävyys, kauneus ja laatu ovat suunnittelun keskiössä. Uudet rakennukset kunnioittavat alueen olemassa olevaa rakennuskantaa ja ympäröivää luontoa. Tummat sävyt sulautuvat maisemaan, ja moderni puuarkkitehtuuri yhdistyy perinteisiin materiaaleihin kuten hirteen ja viherkattoihin. Sisä- ja ulkotilojen materiaalit luovat yhtenäisen ilmeen, ja esteettömyys on huomioitu suunnittelussa. Saunojen sisätiloista avautuu kaunis järvimaisema, luoden intiimin ja kodikkaan tunnelman.

Suunnittelussa pyritään säilyttämään tontin olemassa oleva puusto ja maastonmuodot mahdollisimman hyvin, tarjoten käyttäjille kestävän ja viihtyisän kokonaisuuden.

 

Kuninkaanmäki, Vantaa

Yhteensä n. 630m2

Käynnissä

Työyhteenliittymä Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli ja Mer Arkkitehdit.

© 2022 Mer Arkkitehdit Oy
bottom of page